Pravila poslovanja i izrade web stranica

Ukoliko se odlučite za suradnju i angažirate nas za izradu web stranice, molimo Vas, slijedite
daljnje upute.


Pošaljite nam osobne podatke koji uključuju Vaše cijenjeno ime, prezime i adresu na e-mail podrska@enet.hr ili nas kontaktirajte na 01/2310-083. Nakon što primimo podatke, ponudu s detaljima o uplati poslat ćemo Vam u najkraćem mogućem roku. Uplata se vrši na naš žiro račun.

Nakon uplate, molimo, dostavite sljedeće podatke:

1. Naziv predloška koji ste prethodno odabrali iz galerije
2. Broj smještajnih jedinica koje posjedujete
3. Naziv Vaših smještajnih jedinica

Navedene informacije su važne za izradu početne konfiguracije stranice na privremenoj domeni. Izrada početne konfiguracije traje 1 dan.

Nakon što izradimo početnu konfiguraciju, na nju ćemo postaviti slike Vaših apartmana ili drugih smještajnih jedinica i tekstove koji ih opisuju. Molimo Vas da slike i tekstove prikupite, organizirate na jedan od načina navedenih u daljnjem tekstu (pod Organizacija materijala) i pošaljete.

Preporučamo slanje materijala putem Iskonovog Jumbo mail servisa. To je besplatan mail servis koji omogućava slanje datoteka veličine do 700 MB, a koje ne možete poslati putem obične e-mail adrese. Besplatan je, brz i pouzdan, a ne zahtijeva registraciju. Nakon što pošaljete datoteke putem Iskovog Jumbo mail servisa, potvrda će stići na Vaš e-mail, a mi ćemo primiti link za skidanje datoteka, odnosno Vaših materijala. U slučaju problema s korištenjem navedenog servisa, slobodno nam se obratite ne e-mail podrska@enet.hr.
Organizacija materijala:


Kako bismo materijal što preciznije postavili na web stranicu, molimo Vas, organizirajte materijal prije slanja. Točno naznačite koje se slike i tekstovi odnose na koju smještajnu jedinicu. Što je Vaša organizacija materijala preciznija, bit će i naše postavljanje istog. Preporučamo dva načina razvrstavanja:

1.) Razvrstavanje po datotekama.

Recimo da posjedujete 3 apartmana. Materijal možete razvrstati u 3 datoteke (foldera). U 1. datoteku stavite tekst i slike za apartman 1, u 2. datoteku tekst i slike za apartman 2, u 3. datoteku tekst i slike za apartman 3.

2.) Razvrstavanje po nazivu.

Sav materijal nam možete poslati i u jednoj datoteci. U tom slučaju nazive slika preimenujte na način koji jasno pokazuje je li slika vezana za apartman 1, 2 ili 3. Primjerice, za apartman 1 nazivi slika neka budu ap1-kupaonica.jpg, ap1-spavaća.jpg, ap1-terasa.jpg itd.

Nakon što zaprimimo sav materijal, postavit ćemo ga na web stranicu. Slike neka budu što većih dimenzija, minimalna širina 800px za horizontalne i 600px za vertikalne slike. U slučaju loše kvalitete slika, prije postavljanja ćemo ih obraditi. Postavljanje materijala traje 1 dan.

Sljedeći korak je Vaše odobrenje. Poslat ćemo Vam privremenu web adresu (domenu) kako biste mogli detaljno pregledati stranicu i odlučiti jesu li potrebne korekcije bilo koje vrste. Korigirat ćemo u najkraćem mogućem roku. Nakon korekcije i nakon što u potpunosti budete zadovoljni sa svim segmentima stranice, slijedi postavljanje stranice na Vašu domenu.

Provjeru dostupnosti domena i informacije o njima provjerite ovdje.

Nakon što postavimo stranicu na Vašu domenu, poslat ćemo Vam korisničke podatke (logine) za prijavu i video materijal s uputama o ažuriranje web stranice (uputama o izmjeni slika, tekstova, kalendara zauzetosti i drugih značajki).

Izrada web stranice u prosjeku traje 3-4 dana. U slučaju nezadovoljstva uslugom, klijentima osiguravamo garanciju povrata novca u roku od 30 dana.