Apartman A1

Apartman A1 (45m2, 2+2) nalazi se na prvom katu obiteljske kuće. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, te dvije spavaće sobe i kupaonu. U svakoj od spavaćih soba nalazi se bračni krevet te ormari, dok jedna ima i vlastiti balkon.


Iz dnevnog boravka izlazi se na prostrani balkon s prekrasnim pogledom na more. Apartman je klimatiziran te opremljen sa satelitskom televizijom, DVD-om, te naravno svim potrebnim kuhinjskim aparatima, uključujući mikrovalnu pećnicu, hladnjak te aparat za kavu. U cijenu apartmana ulaze posteljina te ručnici.


Gostima apartmana na raspolaganju je također i veliki zajednički vrt s roštiljem.

Apartman A2

Apartman A2 (30m2 2+1) predviden je za maksimalno tri osobe. Sastoji se od dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, te jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i kupaonom. Apartman sadrži i vlastiti balkon s pogledom na more.


Apartman je klimatiziran te opremljen sa satelitskom televizijom, DVD-om, te svim potrebnim kuhinjskim aparatima, uključujući mikrovalnu pećnicu, hladnjak te aparat za kavu. U cijenu apartmana ulaze posteljina te rucnici.


Gostima apartmana na raspolaganju je također i veliki zajednički vrt s roštiljem.